האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום חמישי, 27 במאי 2010

פפריקש ממובילי המטבח ההונגרי




פפריקש בקר עם תפוחי אדמה








פפריקש - doritb
מתכון של אמא שלי יהודית


חומרים

14 שוקי עוף קטנים אני משתמשת בעוף בלי העור
ניתן להכין גם עם בשר בקר לצלי. הבישול ארוך יותר.
3 בצלים גדולים מקוצצים דק מאוד במג'ימקס
או מרסקים על פומפיה עבה.
כף גדושה מאוד פפריקה הונגרית מתוקה
כפית רסק פפריקה חריפה הונגרית
או פפריקה חריפה רגילה לפי הטעם
פלפל ירוק בהיר חתוך לריבועים קטנטנים
עגבניה גדולה חתוכה לריבועים קטנטנים
(כמו לסלט ערבי)
2 כפיות שום כתוש
מלח לפי הטעם
פלפל חצי כפית

הכנה
לטגן בשמן את הבצל כשמשחים להוסיף את הפלפל
והעגבניה לטגן ביחד כמה דקות להוסיף תבלינים
ולהוריד מהאש מיד כדי שהפפריקה לא תכרך.
להוסיף את העוף ולערבב אותו עם התבלינים.
להוסיף מים כמעט שיכסה את העוף. אסור
שיהיו יותר מידי מים. צריך להוסיף כל פעם מעט
זה הסוד של הפפריקש וזה מה שיוצר את הרוטב
הסמיך והטעים. לבשל על אש קטנה ולערבב מידי פעם
לשים לב שלא "ישרף"
ניתן להוסיף תפוחי אדמה. כחצי שעה לפני סוף הבישול.
ואז להוסיף תבלינים לפי הצורך.

להכין נוקרלי
נוקרלי= בצקניות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה