האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום שבת, 8 במאי 2010

קציצות טונה עם תחתיות ארטישוק



קציצות טונה עם תחתיות ארטישוק

לקציצות
3 קופסאות טונה
1 בצל גדול מגורד
2 ביצים
2 שיני שום מעוכות
מלח פלפל
כף פטרוזליה קצוצה
פירורי לחם 4 כפות (או יותר)
להכין עיסה לקציצות

לרוטב
חבילת תחתיות ארטישוק קפואות
6 שיני שום קצוצות
פפריקה מתוקה, מלח, פלפל
מיץ מ3-4 לימונים.
שמן להתזה על התבנית והקציצות

לחמם תנור על 200 מעלות.
לשים נייר אפיה על תבנית לרסס את הנייר בשמן, להכין את הקציצות ולרסס גם אותן בשמן.
לאפות את הקציצות . לאחר 20 דקות להפוך אותן.

בנתיים להכין את הרוטב את כל חומרי הרוטב לשים בסיר שטוח כל תחתית ארטישוק לחתוך ל-3
אם מכינים מארטישוק ירושלמי לנקות אותם ולבשל אותם בזמן שהקציצות בתנור.
כשהקציצות מוכנות - זהובות להרתיח את הרוטב בסיר ולשים בתוכן את הקציצות לבשל כ-20 דקות ביחד
להוסיף תיבול. ואם אוהבים יותר חמוץ להוסיף עוד לימון.

בתאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה