האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום שני, 11 באוקטובר 2010

סלק ועלי מנגולד ובצל ממולאים








סלק ועלי מנגולד ובצל ממולאים - doritb

נעזרתי במתכון מתוך הספר מטעמי עירק של פסקל פרץ-רובין

חומרים
8 עלי סלק מנגולד
8 ראשי סלק בינוניים
4 בצלים בינוניים

למלית
חצי קילו טחון עוף ובקר מעורב.
1 ראש שום כתוש
1 בצל גדול קצוץ דק
4 גבעולי כרפס (סלרי)

רבע קילו אורז
4 כפות שמן
מיץ מ-1 לימון בינוני
1 כפית פלפל שחור טחון
מלח
כף אבקת מרק עוף

לריפוד הסיר
3 גבעולי סלק - מנגולד החלק הלבן
חצי מפנים הסלקים.

לרוטב
מיץ מ-2 לימונים בינוניים
1-2 כפות סוכר
2 כפות שמן
כ-4 כוסות מים
3 שיני שום, כתושות
מלח

הכנה
מסירים את הגבעולים של עלי הסלק חולטים את עלי הסלק הלבן במים רותחים לדקה
מסדרים את העלים על משטח. מרוקנים את הסלקים עם כף פריזיאן. קולפים את הבצלים ומוציאים את
הפנים עם כף פריזיאן.

קוצצים חצי מפנים הסלק , הבצל והסלרי במג'ימיקס. מערבבים עם הבשר הטחון. מוסיפים אורז, שמן מיץ לימון ומתבלים בפלפל שחור ומלח.

מניחים את חצי השני של פנים הסלק ואת גבעולי המנגולד בתחתית הסיר ומסדרים את הממולאים.שופכים את הרוטב ומבשלים

מרתיחים על אש גדולה מורידים חום ומבשלים על אש קטנה כשעתיים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה