האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום ראשון, 29 באפריל 2012

כרובית "מטוגנת" אפויה בתנור עם רוטב מעניין

 
 



כרובית "מטוגנת" אפויה בתנור עם רוטב מעניין
(לפי מתכון "הכרובית של השכן" מפורום האוכל של YNET)

1 כרובית גדולה מופרדת לפרחים


2 ביצים

שליש כוס שמן זית  (במתכון המקורי חצי כוס שמן)

מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וחריפה, תבלין שום גרוס.
פירורי לחם

מפרידים את הכרובית לפרחים, פרחים משרים כחצי שעה במים עם חומץ.
מסננים.
מערבבים את הביצה עם השמן והתבלינים.
טובלים את הכרובית בביצה ואחר כך בפרורים מכניסים לתנור מחומם מראש ל200 מעלות  לחצי שעה/שלושת ריבעי שעה.  בערך כדאי להפוך באמצע האפיה.

רוטב יוגורט עם לימון כבוש
מערבבים גביע יוגורט או שמנת עם 2 כפות לימון כבוש טחון טובלים את הכרובית המוכנה ו... נהנים !!



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה