האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום חמישי, 24 באוקטובר 2013

עלי גפן ממולאים



עלי גפן ממולאים


250-300 גרם עלי גפן כבושים או טריים
חצי קילו + אורז לבן/מלא
6 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור
מיץ מ2-3 לימונים

שוטפים את עלי הגפן ומסננים.
שוטפים את האורז ומסננים. מעבירים את האורז לקערה ומוסיפים מלח ופלפל שחור ו3 כפות שמן זית.
שמים על כל עלה כף שטוחה של אורז בקצה העלה בצד הלא מבריק מקפלים את צידי העלה מעל האורז ומגלגלים משתדלים להדק את העלה על האורז.

מניחים כל ממולא מיד בסיר. מסדרים את הממולאים קרוב אחד לשני. צפוף אבל לא דחוס.

ממלאים מים כ1  ס"מ מעל העלים שמים עוד 3 כפות שמן ותבלינים שופכים מעל את מיץ הלימון.

מבשלים על אש קטנה כשעה מוסיפים מעט מים רותחים מידי פעם, לפי הצורך.

אחרי כשעה טועמים מתקנים טעמים וממשיכים לבשל אם יש צורך. משאירים את הסיר סגור כרבע שעה
ומתענגים.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה