האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום ראשון, 9 באפריל 2017

אפיו - תבשיל בלקני - ראש סלרי וגזר







אפיו - תבשיל בלקני - ראש סלרי וגזר

2 ראשי סלרי בינוניים
3 גזרים בינוניים
לימון בינוני
מים
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל

מקלפים ומנקים את הסלרי והגזרים.
את הסלרי חוצים ל-2 וחותכים לפרוסות
את הגזר חותכים לעיגולים
את הלימון מקלפים חותכים לפרוסות מפרידים לפי הפלחים ומגלענים

מכניסים הכל לסיר שטוח מכסים במים מוסיפים מלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית כחצי שעה.
אם נותרו הרבה מים בסיר פותחים את המכסה מגבירים את האש ומאדים את המים כך שישאר מעט רוטב בתחתית.

מעדן !! אפשר לאכול קר או חמים.




2 תגובות:

  1. תשובות
    1. אני משתמשת תמיד בשמן זית ולא שמנים אחרים. לכל תבשיל אני מוסיפה מעט שמן, מוסיף לטעם ומבחינה בריאותית עוזר לספיגה של חומרים שונים שיש בירקות

      מחק