tag:blogger.com,1999:blog-655400256163018543.post8995680381985391937..comments2023-09-21T10:59:36.225-07:00Comments on הבלוג של דורית doritb: עוגת גבינה מירבדורית בג'יוhttp://www.blogger.com/profile/03210107262910782597noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-655400256163018543.post-32940244363159423712010-09-25T23:28:28.357-07:002010-09-25T23:28:28.357-07:00תודה רבה. ומועדים לשמחהתודה רבה. ומועדים לשמחהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-655400256163018543.post-62616073911966025452010-09-25T22:56:29.273-07:002010-09-25T22:56:29.273-07:00תודה !!
קצף נוקשה זה כאשר את יכולה להפוך את הקערה ...תודה !!<br />קצף נוקשה זה כאשר את יכולה להפוך את הקערה וזה לא נשפך ולא יותר. בקשר להקצפה - כמה שניות על מהירות נמוכה ואז אני מעלה את המהירות לגבוהה ביותר. לגבי נייר פרגמנט/אפיה, זה לא חובה אבל<br />עדיף זה עוזר להפרדת העוגה מדפנות התבנית.<br />בניגוד לעוגות אחרות שאני מאלתרת, עוגה זו אני עושה בדיוק לפי המתכון.דורית בג'יוhttps://www.blogger.com/profile/03210107262910782597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-655400256163018543.post-32475800095518374142010-09-25T22:36:19.591-07:002010-09-25T22:36:19.591-07:00היי -העוגה מדהימהץ
מה זה קצף נוקשה?כמה זמן בערך הה...היי -העוגה מדהימהץ<br />מה זה קצף נוקשה?כמה זמן בערך ההקצפה ועל איזה מהירות? חייב נייר פרגמנט.תודה ויום טובAnonymousnoreply@blogger.com