יום ראשון, 15 ביוני 2025

Londoni szelet פרוסות לונדון

 




עוגה מהמטבח ההונגרי.


Londoni szelet

לבצק

4 חלמונים

חצי כוס סוכר

250 גרם קמח

כפית שטוחה את אפיה

150 גרם חמאה


ריבת מישמש ביתית לצרוח על הבדק בנדיבות


לשכבה העליונה הקצף

4 חלבונים

חצי כוס סוכר

שקית סוכר וניל

200 גרם קמח שקדים


להכין בצק, לשטח בתבנית למרוח בריבה. 

להקציף את החלבונים עם הסוכר להוסיף קמח שקדים לשים מעל הריבה 

לאפות 175 מעלות טורבו כ30 דקות, תלוי תנור. הקצף צריך לקבל צבע שזוף מעט.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה