
בתמונה התחתונה
עלי מנגולד ממולאים, תחתיות ארשיטוק ממולאות וקדרוס-גיבעולי מנגולד ממולאים
חותכים את הגבעולים הלבנים של המנגולד
רוחצים היטב ומבשלים כמה דקות לריכוך.
בשר טחון מעורב עוף ובקר
מלח, פלפל, פפריקה רגילה וחריפה
שום
ביצה
פרורי לחם
מתאימים את הגבעולים אחד לשני
כדי שהממולאים יהיו יפים
שמים בשר וסוגרים עם גבעול נוסף
מכינים בלילה מביצה ואותם תבלינים
שבבשר.
טובלים את הממולאים בביצה ובפרורי לחם
מטגנים
מכסים במים רותחים מתבלים שוב
בתבלינים + שום + הרבה מאוד מיץ לימון (כמה לימונים לפי הטעם)
מצטערת, אבלקדרוס זה לא עלי מנגולד, זה גבעולי חרשוף מנוקים ומורתחים.....
השבמחק