האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום שישי, 4 ביוני 2010

עוף עם תפוחי אדמה בתנור







עוף עם תפוחי אדמה בתנור -doritb

כ-10 תפוחים אדמה גדולים
8 חלקי עוף שוקיים וירכיים ללא עור
בצל גדול מאוד או 2 קטנים
8 שיני שום
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
פפריקה מעושנת
פפריקה חריפה
כורכום
4 כפות שמן רוזמרין או לחילופין - שמן זית וענפי  רוזמרין

הכנה
לחמם תנור ל200 מעלות - טורבו.
לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות גדולות ולשים בקערה להוסיף לקערה את חתיכות העוף לתבל בנדיבות
לשפוך את השמן ולערבב היטב לרפד תבנית גדולה בנייר אפיה.
לשים את תפוחי האדמה והעוף מעל לחתוך את השום ואת הבצל ולכסות בנייר אלומינום ולתנור. אחרי כשעה שעה וחצי
להסיר את הכיסוי ולאפות עוד כרבע שעה.
יש לשים לב כי כל עוד התבנית מכוסה העוף לא יתייבש(ללא עור) כשמסירים את הכיסוי הוא עלול להתיבש. אם משאירים יותר מרבע שעה לבדוק כל חמש דקות את מצבו.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה