בורקס פילו מלית תרד ובולגרית - doritb
עלי פילו
2 קופסאות עלי תרד טריים או שקית תרד עלים (לא טחון !!)קפוא
קופסאת גבינה מלוחה 5% (250 גר')
תרסיס שמן קנולה
חולטים במים רותחים את עלי התרד מקררים מעט וקוצצים גס .
אם משתמשים בתרד קפוא - מפשירים וסוחטים
מפוררים את הגבינה המלוחה ומערבבים עם התרד.
לוקחים עלה אחד מרססים מעט בשמן קנולה ומקפלים לאורך לשלוש (תמונה)
שמים בקצהו מלית בנדיבות רבה ומקפלים (את אותו עלה)שוב ושוב למשולש עד שמגיעים לסופו.
מרססים מעל במעט שמן קנולה שפריץ אחד קצר.
מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום רצוי מלא.
אופים על חום 180 מעלות כעשרים דקות בודקים ואופים עוד אם יש צורך.
סלט גדול ליד ואנחנו מסודרים.
מושלם - עכשיו צריך להמציא פילו מקמח מלא וגם אני אוכל להכין ולאכול
השבמחק