מתכון שפושפושית מפורום אוכל ynet הביאה לאחד המפגשים ולא זזתי מהמגש :):)
חותכים בטטות לטריזים (אין צורך לקלף)
מרססים במעט שמן זית. אופים בשכבה אחת!
על טורבו בחום של כ 200 מעלות
הבטטות צריכות להיות רכות אבל לא "מושיות" אלא עדיין יציבות
שופכים טחינה גולמית כך שכל טריז בטטה יקבל ליטוף של טחינה
מעל הטחינה שופכים רוטב צ'ילי חמוץ מתוק
וזהו !! לא נוגעים. מגישים מיד.
אם אופים את הבטטות כמה שעות לפני ההגשה. לא שופכים את הטחינה והצי'לי
מחממים את בטטות סמוך להגשה וממש לפני שמגישים שופכים את הרוטבים.
מתכון פשוט אבל מדהים בטעמו.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה