לפי מתכון של אביגיל מזייליק
חומרים
2 כוסות שיבולת שועל
חצי כוס צימוקים
חצי כוס שזיפים מיובשים, קצוצים
חצי כוס גרעיני חמניות קלופות לא קלויות
חצי כוס שקדים, קצוצים גס
11/4 כוסות קמח מלא
1 כפית קינמון
1 כפית סודה לשתיה
חצי כפית מלח
חצי כוס שמן קנולה
2/3 כוס סילאן או 1/2 כוס דבש
1 ביצה
1 כוס רסק תפוחים/אגסים
2 כפיות תמצית וניל
מחממים תנור ל- 180 מעלות
מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים
ובקערה את כל החומרים הרטובים.
מאחדים את שתי התערובות לתערובת אחידה.
משטחים ואופים בתבנית בגודל 40X35
חותכים למרובעים לפי הגודל הרצוי.
הגיע הזמן שגם אני אכין משהו מהספר בשביל מה קניתי אותו? את חושבת שיהיה לי פעם זמן לעצמי?
השבמחקהגיע הזמן שיהיה לך זמן לעצמך :)
השבמחק