ספגטי ברוטב פטריות זיתים ויין
חצי חבילת ספגטי מקמח מלא
סלסלת פטריות
20 זיתים
חצי כוס יין אדום
6 שיני שום
3-4 כפות שמן זית
מלח פלפל שחור
מבשלים את הספגטי "על דנטה"
בסוטאז/מחבת מחממים מעט את השמן בנתיים שוטפים וחותכים את הפטריות(פטריה גדולה 4 חלקים, קטנה 2).
מטגנים את הפטריות 2-3 דקות מוסיפים את השום מקפיצים יחד דקה שתיים.
מגלענים את הזיתים חותכים ומוסיפים.
מוסיפים את היין ותבלינים מבשלים יחד 2-3 דקות, ומוסיפים את הספגטי המבושל מערבבים לדקה שתיים.
מגרדים מעל 2 כפות פרמזן.
נשמע טעים ופשוט להכנה ובעיקר מהיר להכנה. איזה כיף שהאביב הגיע ואפשר לאכול מנות קלילות יותר שמתאימות למזג אוויר.
השבמחק