יום שישי, 9 במרץ 2012

ספגטי ברוטב פטריות זיתים ויין






ספגטי ברוטב פטריות זיתים ויין

חצי חבילת ספגטי מקמח מלא
סלסלת פטריות
20 זיתים
חצי כוס יין אדום
6 שיני שום
3-4 כפות שמן זית
מלח פלפל שחור

מבשלים את הספגטי "על דנטה"

בסוטאז/מחבת מחממים מעט את השמן בנתיים שוטפים וחותכים את הפטריות(פטריה גדולה 4 חלקים, קטנה 2).

מטגנים את הפטריות 2-3 דקות מוסיפים את השום מקפיצים יחד דקה שתיים.

מגלענים את הזיתים חותכים ומוסיפים.

מוסיפים את היין ותבלינים מבשלים יחד 2-3 דקות, ומוסיפים את הספגטי המבושל מערבבים לדקה שתיים.

מגרדים מעל 2 כפות פרמזן.


תגובה 1:

  1. נשמע טעים ופשוט להכנה ובעיקר מהיר להכנה. איזה כיף שהאביב הגיע ואפשר לאכול מנות קלילות יותר שמתאימות למזג אוויר.

    השבמחק