יום שני, 1 באוקטובר 2012

תפוחי אדמה עם עשבי תיבול בתנור



התמונות לפני האפיה

תפוחי אדמה עם עשבי תיבול בתנור

12 תפוחי אדמה בינוניים
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
תבלין שום
פלפל שחור
מלח ים אטלנטי
שמן זית (ככה בסיבוב)
עלי רוזמרין
עלי זעתר
עלי אורגנו
כמות התבלינים לפי הטעם הפפריקה כדאי שתצבע יפה את תפוחי האדמה

לקלף ולרחוץ את תפוחי האדמה לחתוך אותם לפרוסות עובי 3-4 מ"מ ולשטח אותם בתבנית זכוכית/פיירקס משומנת בשמן זית.
להזליף שמן זית מעל תפוחי האדמה בקמצנות.
לפזר את התבלינים מעל תפוחי האדמה שיכוסו טוב טוב בתיבול. ולבסוף את המלח.

לכסות בנייר אלומיניום ולאפות כשעה שעה וחצי. ברבע שעה האחרונה להוריד את הכיסוי.



2 תגובות: