דג חריף
לפי מתכון של גיסתי דורית
1 בצל גדול
6 שיני שום
קופסא עגבניות מקולפות - קוביות
גמבה
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה כף
פפריקה חריפה כף
תבלין שום חצי כפית
חויאג' חצי כפית
אבקת חצי כפית
כוס מים
דג הנסיכה קילו חתוך לחתיכות די גדולות
כוסברה טריה חבילה של הסופר
חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים עד כדי הזהבה. חותכים לקוביות את הגמבה ומטגנים עם הבצל בנתיים קוצצים לפרוסות את השום ומוסיפים לבצל ולגמבה מכבים את האש מוסיפים את יתר החומרים את הכוסברה מעל הדג.
מכניסים לתנור על חום גבוה לשעה, מורידים את החום לעוד שעה או עד הארוחה.
מידי פעם בודקים את מפלס המים ומוסיפים אם יש צורך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה