התמונות לפני האפיה
תפוחי אדמה עם עשבי תיבול בתנור
12 תפוחי אדמה בינוניים
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
תבלין שום
פלפל שחור
מלח ים אטלנטי
שמן זית (ככה בסיבוב)
עלי רוזמרין
עלי זעתר
עלי אורגנו
כמות התבלינים לפי הטעם הפפריקה כדאי שתצבע יפה את תפוחי האדמה
לקלף ולרחוץ את תפוחי האדמה לחתוך אותם לפרוסות עובי 3-4 מ"מ ולשטח אותם בתבנית זכוכית/פיירקס משומנת בשמן זית.
להזליף שמן זית מעל תפוחי האדמה בקמצנות.
לפזר את התבלינים מעל תפוחי האדמה שיכוסו טוב טוב בתיבול. ולבסוף את המלח.
לכסות בנייר אלומיניום ולאפות כשעה שעה וחצי. ברבע שעה האחרונה להוריד את הכיסוי.
משגע יפתי! רחלי
השבמחקתודה יקירה
מחק