האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום חמישי, 25 באוקטובר 2012

חביתת עלי צנונית








חביתת עלי צנונית

אני כמובן לא אלמד אותכם להכין חביתה...לא הוגן, אני בכלל לא מתלהבת מחביתות... אבל, סביר להניח שעדין לא טעמתם עלי צנונית. אז קניתי היום צנוניות נהדרות עגלגלות ויפיפיות וטעימות אבל זה לא העיניין. הצנוניות הגיעו עם עלים ירוקים וטריים והיה לי חבל לזרוק. שטפתי היטב את העלים, הוצאתי את הגבעולים ויאללה לחביתה.

כ-15 עלי צנונית (צנון) שטופים
הירוק של 2-3 בצלים ירוקים
ביצה או שתיים
כפית- כף פרורי לחם
מלח
פלפל
שמן זית

לחמם מעט שמן זית במחבת לקרוע את עלי הצנונית להקפיץ מעט - עד כדי ריכוך. לקרר מספר דקות.
לערבב את הביצה/ביצים עם התבלינים ופרורי הלחם להוסיף את עלי הצנונית הרכים ולערבב היטב.

להוסיף למחבת עוד מעט שמן, לחמם, להוסיף את התערובת ולשטח אותה.

להפוך צד ולהמשיך לבשל עד שמוכן

מפתיע כמה שזה טעים.



2 תגובות:

  1. על בישול עם עלי צנונית עוד לא שמעתי. את רואה חיים מספיק וכל יום לומדים דבר חדש.

    השבמחק