מבוסס על מתכון עוגת תפוזים ארומה
5 ביצים
כוס סוכר
כוס ורבע קמח
שקית אבקת אפיה
כוס ורבע קוקוס
כוס ורבע סולת
כף סוכר וניל (או שקית)
3/4 כוס שמן
מיכל שמנת מתוקה (250 מיל.)
גרידת לימון מלימון אחד בינוני.
בקערת המיקסר לערבב ביצים עם סוכר. להוסיף את כל יתר החומרים.
למרוח בשמן תבנית בקוטר 26
לאפות על חום 160 מעלות כ40 דקות לבדוק אחרי חצי שעה.
בנתיים לבשל חצי כוס סוכר+כוס מים+כף מיץ לימון או תפוזים או ליקר
לשפוך על העוגה המוכנה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה