האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום שני, 12 באפריל 2010

מילפוף





גליליות שקדים מבצק פילו – "מילפוף" -doritb

(הבסיס: מתכון מהספר מטעמי עיראק)


חומרים
עלי פילו של שלושת האופים(הם עבים יותר)
150גר' שקדים טחונים
שלושת ריבעי כוס קוקוס
כוס וחצי סוכר
כפית גדושה מאוד הל טחון
כפית שטוחה קינמון
שמן למריחת העלים.

הכנה
לערבב את חומרי המלית
למרוח עלה בשמן קנולה בקמצנות
(אני מרחתי 1 כפית על כל עלה)
לפזר את המלית
לגלגל כמה שיותר צפוף את העלה.
לשים בתבנית צפוף את יתר העלים
למרוח מעל בשמן קנולה.
להכין רוטב מבושל
מכוס סוכר
כוס מים
ומיץ מלימון בינוני
לשפוך את הרוטב על הגלילות המוכנות.

הערות שלי
במקור הגלילות "סיגרים" עם בצק עלים אני
הכנתי מפילו מטעמי חיסכון בשומן, במרגרינה.
במקור המלית משקדים או מקוקוס אני עירבבתי אותם.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה