האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום שני, 12 באפריל 2010

מוסקה





מוסקה - doritb

3-4חצילים

לרוטב
רסק עגבניות
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, שום כתוש בנדיבות.
כוס מטבוחה תוצרת בית (לא חובה). אפשר לשים עוד רסק.

למילוי
חצי קילו בשר טחון לא מבושל בקר ועוף מעורב.
1 ביצה
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה
3 כפות בערך פרורי לחם.

הכנה
לערבב את חומרי המלית וללוש קצת את העיסה .
לחתוך את החצילים לפרוסות בעובי חצי ס"מ ולעשות סנדביץ עם הבשר באמצע לטגן . לשים על נייר סופג.
לערבב את חומרי הרוטב. להוסיף 2 כוסות מים.
לשים את החצילים בתבנית ולכסות ולשים בתנור חם, 200 מעלות לשעה וחצי שעתיים.
אחרי שיש רתיחה להוריד טמפרטורה ל-170-180 מעלות.
לבדוק מידי פעם שלא חסרים מים. לא להוסיף הרבה מים, כל פעם מקסימום רבע כוס

מוסקה מגולגלת
לחתוך את החצילים לאורכם ולטגן. לשים את המלית בקצה ולגלגל. להמשיך לפי המתכון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה