מוסקה - doritb
3-4חצילים
לרוטב
רסק עגבניות
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, שום כתוש בנדיבות.
כוס מטבוחה תוצרת בית (לא חובה). אפשר לשים עוד רסק.
למילוי
חצי קילו בשר טחון לא מבושל בקר ועוף מעורב.
1 ביצה
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה
3 כפות בערך פרורי לחם.
הכנה
לערבב את חומרי המלית וללוש קצת את העיסה .
לחתוך את החצילים לפרוסות בעובי חצי ס"מ ולעשות סנדביץ עם הבשר באמצע לטגן . לשים על נייר סופג.
לערבב את חומרי הרוטב. להוסיף 2 כוסות מים.
לשים את החצילים בתבנית ולכסות ולשים בתנור חם, 200 מעלות לשעה וחצי שעתיים.
אחרי שיש רתיחה להוריד טמפרטורה ל-170-180 מעלות.
לבדוק מידי פעם שלא חסרים מים. לא להוסיף הרבה מים, כל פעם מקסימום רבע כוס
מוסקה מגולגלת
לחתוך את החצילים לאורכם ולטגן. לשים את המלית בקצה ולגלגל. להמשיך לפי המתכון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה