יש לנו יחידה בקלאב הוטל באילת. ביחידה יש מטבחון ואנו מצרפים לחדר את המולטישף שלנו.
"בישולי המרפסת" יוצאים טעימים להפליא.
בדרך כלל , בן זוגי אחראי לבישולים כשאנחנו בבחופשה באילת, אבל הוא עסוק עם כנס עורכי דין בחלק מהחופשה,
החזרתי את הפיקוד לידי.
המדהים הוא שבבית אנחנו צריכים מטבח מאובזר למשעי עם כלים מיוחדים לכל דבר ודבר, וכאן, מכלום עם סכין, כף מזלג
ומולטישף קטן אנחנו יוצרים מטעמים.
עוף עם ספגטי
כרעיים של עוף
חציל - חתוך לקוביות
פלפל ירוק גדול - חתוך גס
בצל גדול - חתוך לרצועות
מלח, פלפל, כורכום, קארי, פפריקה, מתוקה חריפה.
ספגטי חצי חבילה (או חבילה תלוי בכמות הסועדים)
2 כפות שמן.
ההכנה במולטישף
מטגנים את הבצל עד הזהבה
מטגנים קלות את החציל והפלפל
מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים מעט
מתבלים מכסים במים ומבשלים כשלושת ריבעי שעה
מוסיפים את הספגטי ועוד מים עד לכיסוי ומבשלים כרבע שעה נוספים
מתקנים תיבול.
ארוחה נהדרת
מרננות שלא מקבלת דיווחים מהבלוג וכעת ניסתה להרשם אחרת .....
השבמחקאלופה שכמותך נראה שנשמע שיצא לך כל כך טעים .