סלט חצילים מבושל עם עגבניות doritb
בצל גדול מאוד
חציל גדול
4 עגבניות
5 שיני שום
עלי אורגנו
עלי זעתר
קופסאת רסק עגבניות
פפריקה חריפה
פפריקה מתוקה
מלח
פלפל
בסיר "כבד" או מצופה טפלון, מטגנים את הבצל בכף שמן עד הזהבה קלה, מוסיפים את החצילים חתוכים לקוביות קטנות ומטגנים עם הבצל מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות רסק וכוס מים ומבשלים כרבע שעה-חצי שעה, מוסיפים את התבלינים והשום וממשיכים לבשל עוד כרבע שעה. מוסיפים מים אם צריך.
תגובה זו הוסרה על ידי מנהל המערכת.
השבמחקאני חושבת שאת צודקת ב100%, בסיר המצופה טפלון אין טעם להוסיף שמן יתר, מאחר והוא כולל חיומרים המאפשרים החלקה של החומרים בדיוק כמו השמן וטיגונם לפי מרכיבים ידועים מראש.
השבמחק