האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום רביעי, 19 במאי 2010

קציצות פרסה







קציצות פרסה - doritb
לפי מתכון של אמא שלי - יהודית

8 כרישות בלי החלק הירוק בינוניות בעוביין.
חצי קילו בשר טחון (מעורב עוף ובקר)
3-4 ביצים
מלח
פלפל שחור בנדיבות
פפריקה מתוקה
פירורי לחם לפי הצורך.

לרחוץ את הכרישה לחתוך ל-3 ולבשל כ- 5 דקות אחרי הרתיחה. כדי שלא יתרככו מידי.
לקרר מעט. לקצוץ במעבד מזון בכמה פולסים שלא יהיה עיסתי.
לשים בקערה עם כל המרכיבים . להוסיף 3 ביצים וחצי כוס פירורי לחם ואז לערבב/ללוש ביד כדי לחוש אם זה
מגובש וניתן לעשות ממנו קציצות. להוסיף ביצה ועוד פירורי לחם לפי הצורך. העיסה רכה מאוד וכך צריכה להיות.
להרטיב את הידיים ולהכין קציצות. לטגן אותן או לאפות.
אם אופים לרפד תבנית לרסס אותה בשמן. ולרסס גם את הקציצות.

הפעם טיגנתי. להבא אאפה כי זה סופג די הרבה שמן.

2 תגובות:

  1. מאת רננות
    יצאו לך מדודמות נראות כל כך טעימות ויפות
    את יודעת שקציצות פרבה נשמרות גם היטב ארוזות
    טוב בהקפאה נכון ?
    גאה בך על מטבחך המגוון .
    רננות

    השבמחק
  2. תודה חברה יקרה.
    הקופסא האדומה נכנסה להקפאה :)

    השבמחק