האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום חמישי, 20 במאי 2010

גרנולה ביתית


גרנולה ביתית – דורית

מתוך הספר אפיה בריאה של אביגייל מייזליק

31/2 כוסות שיבולת שועל
חצי כוס שומשום
רבע כוס סובין
חצי כוס שקדים קצוצים
כפית קינמון
חצי כוס אגוזי פקאן
רבע כוס שמן קנולה - אפילו פחות
רבע כוס מים
חצי כוס דבש
חצי כוס נבט חיטה
חצי כוס צימוקים - חמוציות

מחממים תנור ל180 מעלות
מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים פרט לנבט חיטה
ולצימוקים. בקערה נפרדת מערבבים את הדבש, מים , שמן.
מאחדים את שתי התערובות.
משטחים את התערובת ואופים ל-10 דקות מערבבים היטב
מוסיפים את הנבט חיטה והצימוקים ואופים עוד כ- 10 דקות
מערבבים אחרי 5 דקות.


3 תגובות:

  1. תודה שהזכרת לי שצריך להכין גרנולה להריונית, היא מתה על זה ושלך נראית אפילו בריאה יותר משלי

    השבמחק
  2. מתכון מעולה
    תודה לך דורית ישלך מכורה חדשה:)

    השבמחק