גרנולה ביתית – דורית
מתוך הספר אפיה בריאה של אביגייל מייזליק
31/2 כוסות שיבולת שועל
חצי כוס שומשום
רבע כוס סובין
חצי כוס שקדים קצוצים
כפית קינמון
חצי כוס אגוזי פקאן
רבע כוס שמן קנולה - אפילו פחות
רבע כוס מים
חצי כוס דבש
חצי כוס נבט חיטה
חצי כוס צימוקים - חמוציות
מחממים תנור ל180 מעלות
מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים פרט לנבט חיטה
ולצימוקים. בקערה נפרדת מערבבים את הדבש, מים , שמן.
מאחדים את שתי התערובות.
משטחים את התערובת ואופים ל-10 דקות מערבבים היטב
מוסיפים את הנבט חיטה והצימוקים ואופים עוד כ- 10 דקות
מערבבים אחרי 5 דקות.
תודה שהזכרת לי שצריך להכין גרנולה להריונית, היא מתה על זה ושלך נראית אפילו בריאה יותר משלי
השבמחקבריאה וטעימה מאוד.
השבמחקמתכון מעולה
השבמחקתודה לך דורית ישלך מכורה חדשה:)