אחרי שמרחנו רצועת שוקולד חותכים -כ-6 ס"מ המקצה ומגלגלים לאצבע
הראשונים יצאו קצת "מצוקמקים" אבל אחרי האפיה זה מסתדר
המרוחקים ממולאים בחלבה
עוד התפרעות אחת מסוף שבוע יומולדת - דודי החליט שזה שווה כל עוגה שאני מכינה :) :)
אצבעות שוקולד ואצבעות חלבה - doritb
בצק עלים
ממרח שוקולד השחר
ממרח חלבה
אבקת סוכר
מרדדים מעט את הבצק שמים בקצה שורה לאורך הבצק של ממרח שוקולד או ממרח חלבה או מעורב,
חותכים את הרצועה (6-7 ס"מ רוחב) ונותנים גילגול קטן עם הבצק סביב למלית.
וזהו אופים את כל האצבעות.
עדיף להגיש מחומם מעט, לזרות על זה אבקת סוכר ולשים ליד כדור גלידה ו/או קצפת.
בושה להשחית ככה אנשים עם מטעמים שכאלה
השבמחק