הקנלונים ממולאים
רוטב העגבניות
תמונה משפחתית
בהגשה
אוכל לא זורקים! נקודה (.) אבל בזכות/בגלל הכמויות שאני מכינה תמיד נשאר. אפילו אחרי החלוקה לבת שלי.
אז.. הקפאתי את שאריות הבשר מיום שישי. אתמול הוצאתי אותם, קצצתי במג'ימיקס והרי התוצאה.
קנלוני בשר ברוטב עגבניות - doritb
חצי קילו בשר ועוף צלויים - קצוצים דק במג'ימיקס
לרוטב
2 בצלים בינונים חתוכים לקוביות קטנות
6 עגבניות בינוניות מרוסקות במגי'מיקס
מלח
פלפל
כוס מים
קופסאת רסק קטנה
5 שיני שום קצוצות
עלי זעתר
עלי אורגנו
קופסאת קנלוני
הרוטב
מטגנים את הבצלים בכף שמן עד הזהבה מוסיפים את העגבניות ומבשלים כחצי שעה. מוסיפים את כל יתר
החומרים וממשיכים לבשל עוד כרבע שעה.
בנתיים ממלאים את הקנלונים בעיסת הבשר ומסדרים בתבנית.
שופכים מעל את הרוטב ומאפסנים בתנור לשעה בחום 180 מעלות. אחרי חצי שעה יש לבדוק אם נותרו מים אם לא להוסיף עוד חצי כוס.
בתאבון!!
נראה מעולה , שמתי עין .
השבמחק