הבשר אחרי בישול של שעה לפני חיתוך
הצבע בסיר הוא הצבע האמיתי של התבשיל
צלי בפפריקה - doritb
2 חתיכות פאלש פילה (מס' 6) בסך הכל כ-2 קילו
3 בצלים גדולים חתוכים דק
2 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות קטנות
פלפל ירוק בהיר חתוך לקוביות קטנות
חצי ראש שום
תבלינים - 3 כפות פפריקה מתוקה, חצי כפית פפריקה חריפה, פלפל שחור בנדיבות,מלח
חצי בקבוק יין אדום
מים לפי הצורך
יום לפני הארוחה.
לסיר הבישול להוסיף 2 כפות שמן ולטגן מעט את הבצל רק כדי שיצופה בשמן. להוסיף את חתיכות הבשר ולסגור אותן מכל הצדדים. להוסי את הירקות - פרט לשום. את התבלינים את היין ומים עד כדי כיסוי. לבשל כשעה. וזהו. להשאיר עד למחרת.
ביום הארוחה
לפרוס את הבשר להחזיר לרוטב. ולבשל על אשר נמוכה כשעתיים. להוסיף את השום ואם רוצים תפוחי אדמה
ולהמשיך לבשל על אש נמוכה עד הארוחה. לבדוק מידי פעם מים. להוסיף ממש קצת מים כדי שלא יהיה מוצף.
ולהתענג.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה