האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום שני, 28 ביוני 2010

צלי בפפריקה


הבשר אחרי בישול של שעה לפני חיתוך




הצבע בסיר הוא הצבע האמיתי של התבשיל

צלי בפפריקה - doritb

2 חתיכות פאלש פילה (מס' 6)  בסך הכל כ-2 קילו
3 בצלים גדולים חתוכים דק
2 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות קטנות
פלפל ירוק בהיר חתוך לקוביות קטנות
חצי ראש שום
תבלינים - 3 כפות פפריקה מתוקה, חצי כפית פפריקה חריפה, פלפל שחור בנדיבות,מלח
חצי בקבוק יין אדום
מים לפי הצורך

יום לפני הארוחה.
לסיר הבישול להוסיף 2 כפות שמן ולטגן מעט את הבצל רק כדי שיצופה בשמן. להוסיף את חתיכות הבשר ולסגור אותן מכל הצדדים. להוסי את הירקות - פרט לשום. את התבלינים את היין ומים עד כדי כיסוי. לבשל כשעה. וזהו. להשאיר עד למחרת.

ביום הארוחה
לפרוס את הבשר להחזיר לרוטב. ולבשל על אשר נמוכה כשעתיים. להוסיף את השום ואם רוצים תפוחי אדמה
ולהמשיך לבשל על אש נמוכה עד הארוחה. לבדוק מידי פעם מים. להוסיף ממש קצת מים כדי שלא יהיה מוצף.
ולהתענג.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה