יום שני, 28 ביוני 2010

המוסקה





 
מוסקה - doritb


3-4חצילים

רסק עגבניות X2 קטנים
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, שום חתוך/כתוש
כוס מטבוחה תוצרת בית לא חובה.

למילוי
חצי קילו בשר טחון לא מבושל בקר ועוף מעורב.
1 ביצה
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה
3 כפות בערך פרורי לחם.


הכנה

לערבב את חומרי המלית וללוש קצת את העיסה .
לחתוך את החצילים לפרוסות בעובי חצי ס"מ ולעשות סנדביץ עם הבשר באמצע
לטגן . לשים על נייר סופג.
לערבב את חומרי הרוטב. להוסיף 2 כוסות מים.
לשים את החצילים בתבנית ולכסות ולאפות על 200 מעלות לשעה וחצי, שעתיים.

אחרי שיש רתיחה להוריד טמפרטורה ל-170-180 מעלות.

לבדוק מידי פעם שלא חסר מים. לא להוסיף הרבה מים כל פעם מקסימום רבע כוס.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה