3-4חצילים
רסק עגבניות X2 קטנים
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, שום חתוך/כתוש
כוס מטבוחה תוצרת בית לא חובה.
למילוי
חצי קילו בשר טחון לא מבושל בקר ועוף מעורב.
1 ביצה
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה
3 כפות בערך פרורי לחם.
הכנה
לערבב את חומרי המלית וללוש קצת את העיסה .
לחתוך את החצילים לפרוסות בעובי חצי ס"מ ולעשות סנדביץ עם הבשר באמצע
לטגן . לשים על נייר סופג.
לערבב את חומרי הרוטב. להוסיף 2 כוסות מים.
לשים את החצילים בתבנית ולכסות ולאפות על 200 מעלות לשעה וחצי, שעתיים.
אחרי שיש רתיחה להוריד טמפרטורה ל-170-180 מעלות.
לבדוק מידי פעם שלא חסר מים. לא להוסיף הרבה מים כל פעם מקסימום רבע כוס.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה