יום שלישי, 22 ביוני 2010

ארוחת צהריים מהירה וטעימה






הזמן קצר והמלאכה מרובה.
סוף שנה המון מבחנים אחד אחר השני אבל מחר זה ה... מבחן צמחי מרפא, המון ללמוד, המון לזכור והראש לא מה שהיה פעם :):)
לאכול צריך אז יבורך מי שהמציא את מחבת הפסים ואת הטוסטר אובן

בצל אחד חתוך לשניים
עבניה שלמה
חציל בלאדי חתוך באמצע

פילה בקלה מתובל למשעי טבול בביצה ובפרורי לחם מקמח מלא
תבנית טוסטר אובן מכוסה בנייר אפיה ומשומנת

את הדגים הכנסתי לטוסטר אובן ל20 דקות בערך

בנתיים על אש גדולה הירקות ניצלו על מחבת הפסים אחרי כמה דקות הורדתי את האש
וכיסיתי כדי שהחציל יתבשל מבפנים.

טחינה לחציל
לימון לדג

איזה כיף של ארוחה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה