יום שלישי, 28 בספטמבר 2010

סלט חצילים פיקנטי







סלט חצילים פיקנטי - doritb
לפי מתכון של גיסתי המתוקה גילה

2 חצילים
2 כפות אריסה
מלח
פלפל
2-3 שיני שום
מיץ מלימון אחד
שמן זית

פורסים את החצילים לפרוסות בעובי של חצי ס"מ
שמים נייר אפיה על תבנית מורחים בשמן זית
מניחים את החצילים ומזלפים עליהם מעט שמן זית

אופים על חום גבוה 225 מעלות כ30 דקות. לבדוק אם החצילים הושחמו אם לא לאפות עוד 10 דקות.

שמים את כל חומרי הטעם על החצילים.

ממליצה להוסיף בהתחלה כף אריסה ולבדוק אם החריפות מספיקה. אני אוהבת חריף :)

להשהות את הסלט כמה שעות לפני האכילה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה