יום רביעי, 29 בספטמבר 2010

שטרודל תפוחי עץ

לפי הסדר.. שטרודל תפוחי עץ, בקלוואה, מאפין דבש

שטרודל תפוחי עץ - doritb


עלי פילו
מורידים מהערימה של העלים 3 עלים, מרססים את העלה העליון בשמן קנולה (את זה שעליו שמים את המלית)

מלית תפוחי עץ לרולדה אחת
2 כפות פירורי ביסקויט או פירורי לחם
3 כפות סוכר
שקית סוכר וניל
קצת קינמון
4-5 כפות אגוזים טחונים
2-3 כפות צימוקים
1-2 תפוחי עץ גדולים עדיף ירוקים, לחתוך לקוביות קטנות.

מגלגלים לרולדות ומרססים בשמן למעלה, מורחים בביצה טרופה. אפשר לעשות חריצים ברולדות כדי להקל על החיתוך.

אופים על 170 -180 מעלות כחצי שעה.  או עד שהשטרודל מזהיב.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה