יום שלישי, 12 באוקטובר 2010

קישואים אפויים









שמן מושרה - שומשום - טוחנים את השומשום שמים פי 2 שמן בצינצנת
שמים בתוך הארון, מערבבים כל יום
אחרי חודש יש לזה ניחוח נעים וטעם טעים. משתמשים יחד עם השומשום.
מערבבים לפני השימוש




קישואים אפויים - doritb
5-6 קישואים
מלח
פלפל
כורכום
קארי
פפריקה רגילה
שמן מושרה עם שומשום - שמים 2 כפות כולל שומשום.
אפשר 3 כפיות שמן + כפית שומשום.

עם קולפן "קולפים" את כל הקישואיים זה יוצר פרוסות דקיקות ועדינות.
מערבבים עם כל התבלינים והשמן

אופים בטוסטר אובן על חום גבוה כחצי שעה. מוציאים החלק העליון שחום. מערבבים ומחזירים ל10 דקות
יוצא קריספי ורך לסירוגין. מנת ירק נהדרת.

אפשר להגיש כסלט, או כתוספת.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה