יום שישי, 5 בנובמבר 2010

לזניה בשר




לזניה בשר - doritb

בשר טחון מעורב עוף+בקר כ-300 גר'
בצל ענק
2 רסק עגבניות
10 עגבניות קצוצות במג'ימקס
כף מטבוחה חריפה מאוד שהכנתי
כף תבלין טוסקנה
פלפל שחור, מלח, פפריקה בשפע.

לטגן את הבצל להשחמה. להוסיף את הבשר ולטגן ביחד
בסיר נפרד לשים את העגבניות עם מעט שמן ולבשל כמה דקות
להוסיף את כל התבלינים והרסק ולהמשיך לבשל כרבע שעה
להוסיף את הבשר ולבשל עוד כרבע שעה.
מרכיבים את הלזניה

שכבה דפי לזניה שכבה בשר
שכבה עליונה
בסיר לחמם קצת שמן להוסיף כף קמח
לדלל בקופסאת שמנת לבישול ולהסמיך להוסיף מים
או חלב וכ-100 גר' גבינה צהובה מגורדת אני שמתי
סקנדינבית.

לאפות כשעה אם החלק העליון משחים לכסות בנייר אלומיניום.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה