לפי מתכון של אבנר לסקין
סטרטר הפוליש
חצי כוס מים
כוס קמח לחם
חצי כפית שמרים יבשים
לבצק
חצי כוס מים
כף שמרים יבשים
סטרטר פוליש
שלושת רבעי כוס חלב קר
3 ועוד חצי כוסות קמח לחם
1 כף מלח שטוחה
להכין את הסטרטר בקערת המיקסר ולחכות שעתיים.
להכניס את יתר החומרים לקערה, פרט למלח. להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה למשך 3 דקות
להוסיף בזמן זה את המלח. להעלות את מהירות הלישה לבינונית וללוש עוד 7 דקות.
להתפיח בקערת המיקסר את הבצק ל-40 דקות.
לשים את הבצק על משטח עבודה ולהוציא את האויר לפתוח לעלה בגודל 15 X25 בערך, לחתוך ל-6-8 מרובעים.
לקמח מגבת מטבח ולשים את המרובעים על הקמח
להתפיח 40 דקות.
לחמם תנור עם אבן אפיה ל-230 מעלות ולהניח את "מרובעים" על האבן כשהצד המקומח כלפי מעלה. לאפות 15 דקות .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה