האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום שני, 8 בנובמבר 2010

פיצה






פיצה - doritb
לפי מתכון מהספר של אבנר לסקין

חומרים
3 כוסות קמח לחם
1/2 כוס חלב קר
1/2 כוס מים
2 כפות סוכר
2 כפיות שמרים יבשים
1 כף שמן זית כיתית איכותי
2 כפיות מלח



הכנה
קמח, חלב, מים, סוכר , שמרים, שמן זית להכניס לקערת המערבל וללוש עם וו הלישה
ללוש - 3 דקות בזמן שהמערבל עובד להוסיף מלח להגביר מהירות ללוש עוד 10 דקות .

לכסות בנילון נצמד ולהשהות שעה.

מעבירים את הבצק למשטח עבודה. משטחים אותו ומוציאים את הבועות. מחלקים ל-4 או איך שרוצים משהים את הבצק ל-10 דקות. מגלגלים כל חלק לצורת כדור בשלב זה ניתן לשים במקרר ל-24 שעות או להקפיא. לרדד קודם לעיגולים כמו פיתה.

רוטב לפיצה
800 גר' עגבניות מקולפות
3 כפות שמן זית
1 כף חומץ בין יין אדום
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
2 כפות אורגנו יבש
2 כפות רסק עגבניות
פפריקה חריפה.

לשים את חומרי הרוטב במעבד מזון לתת כמה פולסים והרוטב מוכן.

להכין את הפיצות לאפות כל חום גבוה 200-220 מעלות כ15 שעה.

ועבורי .....

את אותו מתכון הכנתי עם קמח מלא. מרחתי שמן זית וזעתר ואפיתי.

תגובה 1:

  1. ידעתי שאסור לי בתכלית האסור להכנס לבלוג שלך, ידעתי, ועכשיו יש לי קרייבינג לפיצה (ואני בכלל לא רעבה)

    השבמחק