עלי מנגולד ממולאים - doritb
2 חבילות מנגולד לבחור כאלה עם עלים שלמים ויפים.
חצי קילו בשר טחון עוף+בקר
מלח
פלפל שחור
פפריקה
ביצה 2
ביצה 2
3 שיני שום
פירורי לחם
חצי כוס אורז
3-4 לימונים סחוטים
בצל בינוני
לחתוך את הגבעולים (אותם אני ממלאה בנפרד ראו מתכון ל קדרוס )
לחלוט כל פעם 5-6 עלים לכמה שניות (כחצי דקה) ולשים במסננת או בצלחת לצינון.
לערבב את חומרי המילוי - אורז, בשר, מלח, פפריקה, פלפל, ביצה, פירורי לחם.
למלא את העלים
בנתיים לקצוץ את הבצל ולטגן אותו ב2 כפות שמן עד שמתחיל לקבל צבע. לכבות את האש. לסדר את העלים הממולאים
בסיר לשים מעל את כל "הנפל" כולל הגבעולים.
לתבל במלח פלפל לכסות במים ולשפוך מעל את מיץ הלימון.
לבשל כשעה, שעה וחצי על אש קטנה.
פירורי לחם
חצי כוס אורז
3-4 לימונים סחוטים
בצל בינוני
לחתוך את הגבעולים (אותם אני ממלאה בנפרד ראו מתכון ל קדרוס )
לחלוט כל פעם 5-6 עלים לכמה שניות (כחצי דקה) ולשים במסננת או בצלחת לצינון.
לערבב את חומרי המילוי - אורז, בשר, מלח, פפריקה, פלפל, ביצה, פירורי לחם.
למלא את העלים
בנתיים לקצוץ את הבצל ולטגן אותו ב2 כפות שמן עד שמתחיל לקבל צבע. לכבות את האש. לסדר את העלים הממולאים
בסיר לשים מעל את כל "הנפל" כולל הגבעולים.
לתבל במלח פלפל לכסות במים ולשפוך מעל את מיץ הלימון.
לבשל כשעה, שעה וחצי על אש קטנה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה