קציצות שעועית מאש ושעועית אזוקי מונבטות - doritb
כוס שעועית מאש מונבטת
כוס שעועית אזוקי מונבטת
2 ביצים גדולות או 3 קטנות
2 כפות קמח שיפון
חצי כוס פרורי לחם מקמח שיפון
5 בצלים ירוקים בינוניים.
מלח
פלפל
מכניסים את נבטי שעועית האזוקי למעבד מזון ו"נותנים" לו כמה פולסים. מוסיפים את נבטי שעועית המאש ושוב "נותנים" כמה פולסים.
את הבצל חותכים לחתיכות של חצי ס"מ לערך.
מערבבים את כל החומרים.
שמים נייר אפיה בתבנית של הטוסטר אובן - כמובן אפשר לאפות בתנור - מרססים בשמן זית מכינים את הקציצות
קצת קשה לעצב אותן אבל זה אפשרי. מרססים מעל שוב בשמן ואופים כחצי שעה על חום 180-200 מעלות
מפתיע בטעמו!! טעים ביותר.
היום בעדן איך שראיתי את האזוקי מיד לקחתי שקית ומיליתי ועכשיו צריך רק להנביט אותה ואת המאש שיש לי תמיד כבר שנים בבית
השבמחקשווה ביותר, כלום מאמץ וטעיםםםםם!!
השבמחקהאם השעועית לא מבושלת?
השבמחקהשעועית אינה מבושלת. אפשר לאכול אותה איך שהיא "חיה" היא טעימה ומלאה ביתרונות תזונתיים
השבמחק