האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום שלישי, 14 בדצמבר 2010

תבשיל חצילים פרסי עם קציצות





תבשיל חצילים פרסי עם קציצות - doritb

לפי מתכון מהספר "קציצות" של בני סיידא

2 חצילים קלופים וחתוכים לקוביות
2 כפיות מלח
שמן לטיגון החצלים והבצל
2 בצלים קצוצים דק
4 עגבניות קלופות וקצוצות
3 כפות רסק עגבניות
1 וחצי כוסות מרק עוף צח
מיץ מלימון גדול

לקציצות
500 גר' בשר בקר/עוף טחון (או מעורב)
2 כפות פרורי לחם
1 בצל מגורד דק
1 ביצה
4 כפות עלי פטרוזליה, קצוצים
מלח ופלפל שחור,
1 כפית סוכר
זורים מלח על החצילים, מסננים שעה שוטפים מייבשים מטגנים  עד להזהבה או לחילופין מרססים בשמן ואופים עד להזהבה.
מחממים בסיר כף שמן, מטגנים את הבצל מוסיפים עגבניות, מטגנים 5 דקות. מוסיפים רסק ואת החצילים
את המרק ומיץ מהלימון . מבשלים 10 דקות.

מכינים את הקציצות.
מתבלים את הרוטב מוסיפים את הקציצות ומבשלים כחצי שעה - שלושת רבעי השעה.

2 תגובות:

  1. אוי כמה שזה נראה טוב.
    אבל בעיני כל דבר עם חצילים נראה טוב♥

    השבמחק
  2. גם בעיני :) אני אוהבת חצילים !!תודה

    השבמחק