פתחתי את המקרר ובדקתי מה נשאר :) מי שלא אוהב חריף עדיף שיוריד את כמות הפלפלים החריפים בהתאם.
סלט חצילים ועוד ....-doritb
2 חצילים בינונים
2 בצלים גדולים
2 גמבות גדולות
2 פלפלים חריפים
6 עגבניות
5 שיני שום
3 כפות גדושות רסק עגבניות (או 3 קופסאות קטנות)
מלח
פלפל
כמון
כורכום
כפית רסק פלפלים חריפים הונגרי או אריסה.
4 כפות שמן זית
לחתוך את הבצל ואת החצילים לקוביות , לחמם מעט 3 כפות שמן בסוטאז ולשים את הבצל והחצילים . לטגן אותם תוך כדי עירבוב, עד שהם "שזופים" מעט. להוציא אותם מהסיר.
לחתוך את הפלפלים, להוסיף כף שמן לאותו סיר ולטגן מעט את הפלפלים.
להחזיר את החצילים. לחתוך לקוביות את העגבניות ולהוסיף לסיר לבשל ביחד. להוסיף כוס מים, ואת כל החומרים פרט למלח ולשום
לבשל כחצי שעה להוסיף את המלח והשום לטעום לתקן טעמים ולבשל עוד 5 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה