לביבות גבינה מתוקות -doritb
לפי מתכון של יעלה מפורום אוכל של ynet
המכון עם שינויים שלי.
רכיבים:
קופסא גבינה 3% שומן
2 כפות גדושות קמח רגיל עם מעט א. אפיה
2 ביצים
2 סוכר ווניל
2 כפות אוכמניות מיובשות.
כפית חמאה.
אופן הכנה
למרוח בחמאה,מחבט טפלון, לטגן לביבות קטנות. אני טיגנתי על הלהבה הגדולה כשהיא במצב הכי חלש/נמוך שלה.
במשך הטיגון הוספתי עוד מריחה של חמאה.
המתכון המקורי
לביבות גבינה מתוקות של יעלה
רכיבים:
קופסא גבינה 5 או 9 אחוז או טוב-טעם
2 כפות שטוחות קמח תופח (כפות גדושות אם רוצים שיהיו קשות יותר)
2 ביצים
1 סוכר ווניל
כף - 2 כפות צימוקים קטנים שטופים היטב במים רותחים ואם יש זמן גם מושרים מעט - לא חובה.
אופן הכנה - הטיגון חשוב: אש קטנה מאוד כדי שלא יישרף ובעדיפות - טיגון בחמאה.
לפזר למעלה סוכר או אבקת סוכר ולהגיש עם ריבה או שמנת/קצפת.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה