האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום חמישי, 19 במאי 2011

ממרח עדשים כתומות








ממרח עדשים כתומות - doritb

כוס עדשים כתומות (אפשר מכל צבע)
2 כוסות מים
בצל גדול
כף שמן זית
2שיני שום
מלח
פלפל

שוטפים את העדשים היטב ומבשלים אותם בשתי כוסות מים. בודקים מידי פעם אם נשארו עליהם מים ומוסיפים אם יש צורך. העדשים מוכנים כשהם רכים מאוד "קווצ'ים" ממש והמים התעדו לגמרי.

בנתיים מטגנים על אש נמוכה את הבצל הקצוץ עד כדי שקיפות 2-3 דקות תוך כדי עירבוב ורק אז מוסיפים את השום הפרוס

מעבירים הכל למעבד מזון מוסיפים מלח פלפל וקוצצים דק - למשחה/ממרח.

ניתן לעשות ממרח זה עם קטניות רבות. אם מכינים מחומוס או שעועית צריך להשרות לילה -8-10 שעות.

תגובה 1: