יום שבת, 3 בספטמבר 2011

עוגת פירות קיצית קלילה וטעימה





עוגה בחושה עם פירות הקיץ
בהשראת חברתי פנינה מפורום אוכל Ynet





4 ביצים
כוס ורבע סוכר
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
גביע יוגורט/אשל/לבן
כף תמצית וניל
3/4 כוס שמן – (שמתי קרוב יותר לחצי כוס)
2-3 כוסות של פירות העונה חתוכים לקוביות – תלוי כמה פרי רוצים בעוגה

אופן הכנה:
מקציפים את הביצים עם הסוכר,
מוסיפים את השמן, הוניל, הקמח, היוגורט
מערבבים לבלילה חלקה
מעבירים לתבנית/תבניות ושמים את הפירות.

אופים בתנור מחומם ל- 160 מעלות כ- 45 דקות (רצוי לבדוק מה המצב אחרי 35 דקות)

תגובה 1:

  1. אנחנו מפרות זו את זו מסתבר, דרך אגב הכנתי את העוגה הזו גם עם קמח מלא ויצא נפלא יש בבלוג שלי אם תרצי להסתכל (קריצה)

    השבמחק