לשמחתי מצאתי בחצר עלי סלק בר נהדרים. לא היה להם הרבה "צ'אנס" אצלי מהר מאוד הם הפכו לממולאים טעימים :)
עלי סלק בר וקולורבי ממולאים
8 קולרבי בינוניים
כמה עלי סלק (אפשר כמובן מנגולד)
חצי קילו בקר+עוף טחון
שלושת רבעי כוס אורז בוסמטי מלא
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם
מלח
פלפל
פפריקה
בצל בינוני
2 כפות פטרוזליה קצוצה
2 כפות חומץ
את האורז משרים לילה או כמה שעות.
את הקולרבי מקלפים עם כפית פרזיאנית מוציאים את התוכן
את עלי הסלק שוטפים, מרתיחים מים בסיר שטוחה וטובלים לכמה שניות את העלים אחד אחד.
קוצצים את גיבעולי העלים.
מכינים את המלית
בשר + ביצים+ אורז + פירורי לחם + תבלינים מערבבים היטב
ממלאים את הקולורבי ואת העלים.
קוצצים את הבצל ומטגנים אותו כמה שניות מוסיפים את תוכן הקולרבי ואת גבעולי עלי הסלק. מניחים מעל את הממולאים
מכסים במים ומטבלים במלח פלפל ובפפריקה מוסיפים את החומץ והפטרוזליה ומבשלים כשעה, שעה וחצי על אש קטנה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה