עוגת שיש
4 ביצים
3/4 כוס חלב
כוס סוכר
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
חצי כוס שמן
1 כף גדושה קקאו
1 כף גדושה שוקולית
1 כפית תמצית וניל
מקציפים את הביצים עם הסוכר מוסיפים לסירוגין את החמרים היבשים (פרט לקקאו ולשוקולית) והנוזליים.
שופכים כ2/3 לתבנית עגולה 24 (לעוגה גבוהה) 26 (לעוגה נמוכה יותר) או 2 אינגליש קטנות.
מערבבים את הקקאו והשוקולית לתוך שליש הבלילה שנותרה שופכים בעדינות לתוך הבלילה הלבנה שבתוך התבנית
אפשר לערבב מעט עם מזלג.
לאפות בחום בינוני כ40-45 דקות
עוגה נהדרת,קליליה וטעימה
השבמחק