6 כוסות נבטים - מעדשים שחורות ושעועית מאש
2 בטטות בינוניות
סלק גדול
פלפל אדום גדול ובשרני
מלח פלפל שחור
3 כפות סילאן
5 כפות סויה
כף חומץ
שמן זית
את הנבטים מכינים מראש כ-4 ימים
לקלף את הבטטות ולקצוץ אותם בסכין ה"ציפס" במעבד מזון - מטגנים אותם ב2 כפות שמן זית - טיגון עירבוב כמה דקות עד שמקבל מעט צבע ומתרכך מעט מוציאים מה"סוטאז"
לקלף את הסלק ולקצוץ אותו בסכין הגפרורים במעבד מזון - מטגנים ב1 כף שמן זית - טיגון עירבוב כמה דקות עד שמקבל מעט צבע ומתרכך מעט מוציאים מה"סוטאז"
מטגנים את הנבטים ב-2 כפות שמן זית - טיגון עירבוב 2 דקות בסוטאז ומחזירים את כל הירקות חזרה
לקלות את הפלפל בטוסר אובן לקלף ולחתוך לקוביות להוסיף לירקות
שמים את התבלינים הסויה החומץ והסילאן מערבבים בעדינות כדקה מכבים את האש.
ואו!!!! נראה ממש טעים. אני צמחונית ותמיד אני מחפשת עוד ועוד מתכונים!
השבמחקאכין את זה, תודה :)
מסעדה מומלצת בתל אביב
אני ממש אוהב בטטה, וקשה בימינו למצוא מתכון שגם נראה טוב וגם טעים. אני אנסה אותו בבית :)
השבמחקתודה רבה
אבישי
אשמח לשמוע אם אהבת :)
מחקתגובה זו הוסרה על ידי מנהל המערכת.
השבמחק