קולרבי עם שמיר
מתכון פשוט וטעים מהמטבח ההונגרי
5 קולורבי בינוני
2 כפות שמיר קצוץ דק
מלח פלפל
4 כפות חומץ
2 כפות שמן זית
כוס מים רותחים
קולפים וחותכים את הקולורבי לקוביות. מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומוסיפים את הקולרבי מערבבים כדקה.
מוספים את כל יתר החומרים.
מבשלים כחצי שעה על אש קטנה המים צריכים להתאדות. אם הקולורבי מוכן לפני שהמים התאדו, ניתן לחזק את האש כדי לזרז את תהליך האידוי.
אפשר להגיש עם יוגורט או שמנת חמוצה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה