פלאפל
1 קילו חומוס מושרה ל-8 שעות
2 בצלים בינוניים
חצי ראש שום
פטרוזליה 3/4 חבילה מהסופר
כוסברה חבילה וחצי מהסופר
מלח - 2 כפות
כמון - כפית וחצי
פלפל שחור - כפית וחצי
פפריקה חריפה- 2 כפיות
כוס קמח חומוס משוער
כוס וחצי מים - משוער
כפית שטוחה סודה לשתיה
שקית א. אפיה.
את החומוס (לא מבושל) "לטחון" במג'ימיקס להוסיף מים כדי להקל על הטחינה.
לקצוץ את הבצל והשום במג'ימקס דק מאוד.
לערבב את כל החומרים וללוש את העיסה, להרגיש אם צריך להוסיף מים או קמח חומוס
תפקיד קמח החומוס לאחד ו"לתפוס" את העיסה כדי שהכדורים שלא יתפרקו.
לטגן כמה כדורים לטעום ולתקן טעם איך שאוהבים.
להקפיא במנות את העיסה יוצאת כמות גדולה מאוד
אפשר לאפות את הכדורים על חום גבוה למרוח אותם בשמן זית יוצא סביר בהחלט.
.
תודה דוריתי על קמח חומוס בכדורי פלאפל עוד לא שמעתי, בטח יוצא מאד טעים
השבמחקבטח שלא שמעת רעיוןן שלי :) נשמע לי הכי הגיוני :)
מחקהכנתי ויצא נהדר. תודה!
השבמחקתודה! שמחה לשמוע
מחקמה עלי לעשות כדי להתחבר אלייך לבלוג?
מחקאין על פלאפל של בית! אני הכי אוהבת מתכונים עם אופציה של אפייה. אני תמיד מטגנת בשביל מי שלא מוכן לוותר בבית על השמן שלו (הבן זוג) ואני והילדים אוכלים אפוי.
השבמחק