סלט פטריות עם בצל ירוק
לפי המתכון של מירה רום - מספר "פסח" - על השולחן
בהמלצת חברתי לעבודה אודליה פ. ז"ל
2 סלסילות פטריות שמפיניון
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים ½ כוס אגוזי פקאן סיני (לא שמתי)
¼ כוס סויה
2 כפות שמן זית
¼ כוס חומץ טבעי
1 כף סוכר חום
חותכים את הפיטריות - פטריה גדולה ל6 פטריה קטנה ל4 קוצצים דק את הבצל
מערבבים את חומרי הרוטב סויה+שמן + חומץ+ כף סוכר ושופכים על הפיטריות.
להמתין מספר שעות עד ש"תופס את הטעם"
בתאבון .
מכירה את הסלט הזה , כולם אצלי אוהבים אותו מאד
השבמחקעכשיו גם אני אוהבת אותו :) תודה פנינה
מחק