האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום שני, 21 באוקטובר 2013

עוף עם פירות יבשים ובטטה



עוף עם פירות יבשים ובטטה

8-10 חלקי עוף נקיים מעור ומשומן
2 בצלים גדולים
3 כפות שמן זית
200 גרם שזיפים מיובשים 
200 גרם מישמישים מיובשים (באיכות טובה)
100 גרם צימוקים קטנים לבנים ללא תוספת סוכר
חצי בקבוק יין אדום יבש
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
4 כפות סילאן
2 כפות רכז רימונים
4 כפות סויה
מלח, פלפל, פפריקה, כורכום,
1 כפית גדושה צ'ילי יבש גרוס (לשים בהתאם לחריפות שאוהבים)
1/2 כפית קינמון (לא חובה)
1 בטטה גדולה או 2 קטנים

אופן הכנה
חותכים את הבצלים המישמשים והשזיפים לקוביות קטנות
בסיר שטוח מוספים את השמן ומטגנים תוך כדי עירבוב על אש נמוכה את הבצל עד כדי התחלת הזהבה.
מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים יחד עם הבצל כמה דקות.
מוסיפים את כל יתר החומרים והתבלינים מרתחים ומנמיכים את הלהבה.
מבשלים כשעה משפרים תיבול אם יש צורך
קולפים וחותכים את הבטטה לפרוסות עבות ומוסיפים לסיר ומבשלים כחצי שעה
העוף מקבל צבע נהדר והטעם נפלא. 

מגישים עם אורז או גריסי פנינה. 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה